Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Serveis a l'espectador

| Promocions i descomptes

PROMOCIONS ACTIVES

Sovint l'Auditori Barradas s'acull a diferents promocions de les quals els usuaris es poden beneficiar. Actualment estan actives:

- Escena25: si tens entre 18 i 25 anys, aconseguiràs fins a 25 euros que podràs bescanviar per entrades de teatre, música, dansa... i molt més!
Com funciona: accedeix a www.escena25.cat Un cop registrat podràs veure tot el catàleg de propostes disponibles, tria la que més t’agradi i reserva la teva entrada a 5€. També podràs convidar a un amic per què t’acompanyi! (octubre-novembre)

- Atrápalo: uns dies abans dels concerts, hi haurà algunes (no moltes!) entrades amb un descompte molt interessant. Consulteu la pàgina www.atrapalo.com  

- Apropa Cultura: és un programa socioeducatiu dels equipaments culturals de Catalunya que afavoreix l’assistència i participació a la programació i activitats dels equipaments culturals als usuaris de centres socials i d’entitats d’àmbit social i de la salut. Les entitats s’han d’apuntar als espectacles a través de la web Apropa Cultura.


DESCOMPTES

Molts dels espectacles de l'Auditori Barradas tenen avantatges en el preu a través de descomptes. Per tal de poder beneficiar-se de qualsevol d'aquests descomptes, cada persona haurà d'acreditar mitjançant carnet o altra documentació el descompte al que s'acull.  

Els descomptes generals sobre el preu de l'entrada que s'apliquen als espectacles de la Temporada de Música són:

25% de descompte:

- Carnet de la Xarxa de Biblbioteques
- Acreditació de família nombrosa
- Carnet Jove
- Club Tr3sC
- Jubilats i pensionistes
- Menors de 18 anys

* Els espectacles programats fora de la temporada de música de l'equipament no estan subjectes a aquests descomptes, i se'ls aplicaran aquells que cada companyia, promotor o organitzador consideri.

Calendari d'activitats

Últimes notícies