Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Entre tu i jo

Una aposta per la co-creació
del 16 al 29 de gener
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
El projecte Entre tu i jo ha posat en contacte els participants del SusoEspai amb 14 artistes de diferents disciplines, coordinats per Urban Galley. Els participants, en grups de set, han treballat amb un artista, dialogant sobre l’art i la creació, per intercanviar experiències i fomentar el treball en grup.

S’ha fet conjuntament una obra pictòrica a 16 mans tot compartint vivències artístiques. El treball creatiu en grup deixa al marge els personalismes i genera consciència col•lectiva.

L’artista rep una tela en blanc, de grans dimensions, perquè la comenci i hi treballi plàsticament com vulgui. Un cop retornada, el grup de 7 persones l’ha continuat. Quan han acabat la seva intervenció, l’obra ha retornat a l'artista per donar-li el toc final. Ha estat un anar i venir de la tela i un diàleg a base de pinzellades.

Entre tu i jo és una exposició que aposta per la co-creació, l’art participatiu i lúdic perquè a través del treball creatiu es pot afavorir el procés de trencar barreres i suprimir silencis, buscant  alternatives a l’aïllament i la marginació.

SusoEspai és una associació que vol apropar els museus d’art a l’àmbit de la salut mental mitjançant la pràctica artística. Volem motivar els participants dels nostres tallers fent que l’obra dels artistes els desperti interès i sigui el motor que estimuli l'observació, les ganes d'aprendre i el desenvolupament de la seva pròpia creativitat.

Urban Gallery es va fundar el 1993 i des d’aleshores promociona l’art de manera contínua. Fou una de les primeres sales d’art que va crear la seva pròpia pàgina web, amb la idea de generar nous espais culturals, fou també pionera en realitzar una exposició virtual simultània i interactiva. Urban Gallery està compromesa amb la difusió dels diferents llenguatges dels seus artistes i facilita l’apropament del públic nacional i internacional.

Inauguració el 17 de gener, a les 17 hores.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus