Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Exposició: Polifonia Pictòrica

Coordinació: Carme Porta Salvia
del 4 de juny al 4 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
De la pintura sempre s’ha dit que representa la identitat de l’artista i també en certa mesura el caràcter de la societat a la qual pertany. No obstant, avui, la nostra realitat, ens posa bastant difícil respondre a aquestes qüestions. El temps que podem dedicar a contemplar el món de manera reflexiva ha canviat de manera substancial respecte a dècades anteriors. Vivim constantment de pressa fins  a convertir la velocitat en una norma que habita les nostres vides i condiciona la nostra resposta. També és cert que tenim tota la informació que necessitem sense gaire esforç, el qual no sempre és sinònim de comunicació.

La nostra proposta, “Polifonia Pictòrica”, té la intenció d’apropar-se a la pintura fora de les actuals coordenades i retrobar un temps que ens permeti reconèixer la nostra sensibilitat, i apreciar lo real  com una traducció de la nostra identitat. Es tracta de propiciar la comunicació entre nosaltres i el món que tenim més proper, alhora que també, afavorir un avenç en la branca del coneixement basat en les emocions i la intuïció.

De la mà dels alumnes de segon curs de Grau de la Facultat de Belles Arts de Barcelona, presentem aquesta exposició, “Polifonia Pictòrica”, com a punt de partida per establir un diàleg que parla amb diferents veus per mitjà del lleguatge del color, de la forma i de la composició. Mostra que fa palesa les inquietuds dels nostres estudiants i també el seu plantejament enfront d’una realitat  canviant i multicultural.

Inauguració: Dimecres, 4 de juny a les 19h.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
Veure imatge de Exposició: Polifonia Pictòrica (nova finestra)