Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

2n SLHAM de dones científiques

Ho organitza: IDIBELL
Data: 23 de febrer de 2019
Hora: 19:00
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Al 2n SLHAM de dones científiques hi participaran deu investigadores i professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) –ubicats, ambdós, al campus de Bellvitge de L’Hospitalet.

Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca i la innovació mitjançant una xerrada divulgativa de cinc minuts. L’SLHAM serà conduit per Marc López-Cano, jove investigador de l’IDIBELL.

L’acte comptarà amb l’actuació de la Brass Band de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet. El públic assistent participarà activament en l’esdeveniment escollint, per votació popular, la millor presentació de l’SLHAM. L’esdeveniment recaptarà fons en forma de taquilla inversa. Totes les aportacions voluntàries dels espectadors seran destinades íntegrament al projecte solidari Salvem vides.

L’SLHAM de científiques commemorarà el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència.

La iniciativa té el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, del cicle Pessics de Ciència i de l’Auditori Barradas.
  • Facebook
  • Twiter