Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Claudio Gabriel Sann i Rall Grup

Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer
Data: 18 d'abril de 2021
Hora: 19h
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer. Aquest espectacle neix de la exigència de enregistrar i presentar en concert tot un repertori de cançons que se cantaven a l’Alguer a les velles tavernes i a les reunions de famílies i amics en ocasió de festes.

Sobretot, a les antigues tavernes era costum que los clients, a un cert punt de la tarda, se posessin a cantar, sempre bevent vi, acompanyats de una guitarra, de una mandolina i de percussions inventades, com les culleres de la mateixa taverna.

Parlem de un repertori no oficial, quasi mai enregistrat en discos: cançons improvisades en rima (balzigues), cançons anònimes del primer ‘900, temes cantats a les comèdies musicals dels anys ‘50, cançons populars i dels pescadors de la Muralla.

Les melodies sovent són covers de cançons conegudes i los textos irreverents i provocadors, amb arguments de burla i sàtira sobre personatges o situacions ridícules. Un repertori encara ben viu i conegut a l’Alguer, interpretat en aquest concert i en el disc homònim per part del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna i el seu Rall Grup, un nou conjunt format de artistes
algueresos i catalans.

Claudio Gabriel Sanna, Veu, guitarra i mandola
Meritxell Gené, Veu i guitarra
Marc Serrats, Veu i guitarra
Salvatore Maltana, Contrabaix
Dario Pinna, Violí
Josep Maria Cols, Piano i acordió
Paolo Zuddas, Percussions

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Claudio Gabriel Sann i Rall Grup (nova finestra)