Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Exposició: SOMNIS. Fotografies i escrits.

Centre Ocupacional Casa Boleda. Fundació Pere Mitjans.
de l'1 al 12 d'octubre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
La Fundació Pere Mitjans és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis de suport a persones amb discapacitat física, intel•lectual i sensorial. Pren el seu nom d’en Pere, fill de la Roser Roca i el Miquel Mitjans, família que formava part del grup inicial que juntament amb alguns professionals de l’àmbit educatiu van constituir a l’any 1977 l’Associació Pere Mitjans.

El Servei de Teràpia Ocupacional Casa Boleda, situat al carrer Rafael de Campalans 183, de l’Hospitalet de Llobregat, fou inaugurat l’any 1994 i forma part del conjunt de serveis que la Fundació Pere Mitjans ofereix per a l’atenció a les persones amb discapacitat.
Aquest servei presta els suports necessaris per tal de potenciar l’autodeterminació i la qualitat de vida de les persones ateses, i esdevé un espai on homes i dones desenvolupen la seva ocupabilitat en funció de les seves possibilitats mitjançant una atenció centrada en l’acompanyament socioeducatiu. Aquesta manera de fer pretén reflectir la filosofia educativa i la tendència socio-inclusiva inscrita dins els principis ideològics de la Fundació Pere Mitjans.

Enguany, amb motiu del 25è aniversari de Casa Boleda, la Fundació Pere Mitjans ha editat un llibre titulat SOMNIS on hi trobareu escrits dels propis usuaris on ens descobreixen els seus anhels i afanys, i fotografies realitzades per educadors vinculats a la Fundació.

L’exposició que ara us presentem pren el nom del títol del llibre i és una mostra prou significativa d’aquestes imatges i escrits.

Cal destacar que la globalitat del projecte sorgeix d’un exercici envers la presa de decisions, l’autodeterminació i l’acceptació del propi cos entès com a símbol de l’ésser humà en tota la seva dimensió, i l’expressió comunicativa dels propis desitjos i aspiracions de les persones que són l’ànima de la Fundació Pere Mitjans, i en particular del Centre Ocupacional Casa Boleda.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
Veure imatge de Exposició: SOMNIS. Fotografies i escrits. (nova finestra)