Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Mare Terra

Festival Ciència a Escena
Data: 17 d'octubre de 2021
Hora: 12:00
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 

Pessics de Ciència

Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Mare Terra és un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra.

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “d’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?Com és que tots els dinosaures es van morir? Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba de dormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’e´sser humà.

Espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres  fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

A càrrec de la Companyia del Príncep Totilau, una companyia que fa teatre per a famílies que volen crèixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències.


Adreçat a públic familiar. 

Aquest esdeveniment forma part del festival Ciència a escena. Un petit festival dedicat a muntatges escènics que tenen la ciència o la tecnologia com a base, fil conductor o argument principal. Organitzat i produït per Pessics de Ciència.


Tots els espectacles tenen entrada lliure fins a esgotar les localitats.

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Mare Terra (nova finestra)