Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Shuarma & Benjamín Prado

Poetry & Rock. Festival Acròbates
Data: 26 d'octubre de 2019
Hora: 20:30
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Un moment per unir tot l'univers creatiu de Benjamín Prado i Shuarma, compartint escenari en una gira de recitals on la música i la poesia faran de fil conductor, una experiència inoblidable i colpidora. Una cita ineludible del ja tradicional Poetry & Rock.

Benjamín Prado és un dels autors més originals de la literatura espanyola contemporània. Poeta, novel•lista i comunicador consagrat, la seva trajectòria professional i vital el manté lligat íntimament al món de la música. Els seus cinc primers poemaris estan reunits al volum Ecuador (2002) i posteriorment ha publicat Iceberg (2002), Marea Humana (2007) i Ya no es tarde (2014).

Shuarma és un dels músics més singulars del panorama actual. Pertany al grup Elefantes des de l’any 1994 i des del 2006 combina aquest lideratge amb el de la seva carrera en solitari. El 2007 veu la llum Universo, el seu primer disc, el 2009 El poder de lo fràgil i tres anys més tard el seu darrer disc, Grietas.

Ara és el moment d’unir tot aquest univers creatiu compartint escenari en una gira de recitals on la música i la poesia faran de fil conductor, una experiència inoblidable i colpidora.

FESTIVAL ACRÒBATES
  • Facebook
  • Twiter