Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Happy  Boom!

Dansa Imaginària
Data: 20 de gener de 2018
Hora: 18 h
Preu: 6 €
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
El Lucas i el Robert viuen en una fàbrica de joguines. Al Lucas li encanta saltar i ballar i al Robert li apassiona la música. Són molt entremaliats, curiosos i inquiets i no podran aguantar les ganes de saber quines sorpreses els esperen dins de les milions de caixes que els envolten, per això es veuran embolicats en una màgica i inesperada aventura!

Entre les caixes trobaran un piano que pot fer sons molt divertits i on el Robert podrà interpretar boniques melodies. Aquest piano serà de gran ajuda en la seva nova aventura, una aventura on apareixerà una bonica i delicada Nina que està trista perquè no pot ballar.

El Lucas amb el seu ball i el Robert amb la seva música intentaran que la Nina torni a dansar i a somriure, ho provaran un i un altre cop amb tot el que es trobin pel camí, però les castanyoles i les sabates seran la clau per aconseguir-ho!

Una obra que farà somriure a tots, nens i adults. Un espectacle que emocionarà i no deixarà a ningú indiferent. Una estona plena de màgia, misteri, rialles, sorpreses i instants entranyables!

Així doncs... a ballar!

Intèrprets /ballarins: Ivan Góngora, Yaiza de los Muros
Intèrpret / piano: Albert Rovira

Recomanat a partir de 3 anys
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus