Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Fuga

Teatre
del 28 al 29 de juny
Hora: Dss, a les 22h i Dg, a les 19h
Duració aprox.:1 hora
Preu: 5 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Ho organitza: Associació Djumbai

L'Isidre és un conseller que acaba de dimitir en veure's embolicat en un escàndol de corrupció. La seva dona l'ha abandonat pel periodista que va destapar el cas i la seva vida es troba en un moment lamentable.

Quan està pensant en el suïcidi, truca a la porta una venedora ambulant. Una dona alegre, dinàmica, completament diferent a qualsevol que hagi conegut. El contrast entre la seva situació i la d'aquesta dona, que sí que té una vida realment dura i difícil, faran que el conseller torni a veure la vida amb una certa esperança.

Però la vida d'aquest home no només ha de creuar-se amb la de la venedora. Una sèrie de personatges aniran apareixent en la seva vida i amb ells el conseller va entrar en una espiral de situacions cada vegada més increïbles.

La recaptació íntegra de l'obra anirà destinada a l'Associació Djumbai.

L'associació Djumbai
treballa amb Guinea Bissau en projectes de cooperació que tenen com a objectiu general la formació a nivell mitjà i superior per crear oportunitats d'inserció laboral en el propi país. Difonen els seus objectius buscant maneres lúdiques i culturals que trenquin amb els estereotips amb els que s'ha marcat a Àfrica.
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Fuga (nova finestra)