Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Exposició: Purament - Impurs

Alumnat de la UB
Comissariada per Carme Porta
del 14 de juny al 26 d'agost
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
INAUGURACIÓ: DIJOUS, 14 DE JUNY A  LES 19 HORES

Per què aquest títol? Per molts motius. En primer lloc, perquè l’art, sigui del tipus que sigui, parla de l’experiència que tenim de la vida. Sense experiència no hi ha art ni obres d’art que valguin.

D’altra banda, si ho pensem bé, la vida en el seu origen és ja la barreja de dues coses, de manera que pensar d’entrada en la puresa de la nostra existència és una absurditat.

“Purament – Impurs” parla d’un art contaminat, impur, i que aposta per la imperfecció. Imperfecció perquè l’error és l’única cosa que ens fa humans i propers. Contaminat i impur perquè entenem que així és la nostra vida: sinònim d’aquella amalgama de vivències i materials que fa difícil la seva identificació. Tal és el sentiment que arrossega a l’ànima de l’artista a actuar.

La vida és una incessant pluja de qüestionaments i també de posicions que, properes a la transgressió,  fan que puguem avançar en direccions del tot impensables. 
Com deia Joan Carles Mèlich: “el que som, no ho som del tot ni de manera definitiva”.
L’exposició planteja quina és la nostra actitud davant d’un món ple de sorolls i sobresaturat de productes. No entenem d’influències ni de genis, sinó d’impureses i de comunicació.

L’art és una bona manera de representar el món i, també, tot i que potser ja sona estrany, és  una manera d’adonar-nos de la seva bellesa. Només així es pot produir un intercanvi d’energies entre creador i espectador i, des d’aquest punt de vista, obrir preguntes i compartir experiències.

Comissària: Carme Porta

Alumnes participants:

Raquel Merino
Maria Sabela Alonso
Nuria Esteban
Mercedes Garrido
Maria Martínez
Isabela Rodríguez
Andrea Villa
Anna Armengol
Carme Porta


Ex-alumne i artista invitat: Carles Castellví

El dia de la inauguració hi haurà una performance de dansa a càrrec de l'escola Company&Company. Ballarines: Berta Ramirez, Rut Diez, Nuria Capella i Laura Anton.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus