Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Carl Sonny Leyland & Lluis Coloma & Paul San Martin

Boogie Woogie Jubilée
Data: 2 de desembre de 2017
Hora: 20 h
Preu: 15 €
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
Carl Sonny Leyland (USA/UK), piano i veu
Lluís Coloma, piano
Paul SanMartin, piano i veu

La trobada anual de Boogie Woogie Jubilée és un concert impossible de repetir, on tres músics virtuosos comparteixen un escenari amb dos pianos, sorprenent al públic amb improvisacions i un llenguatge musical únic.

Carl Sonny Leyland. Tant sigui a piano sol o amb el seu trio, la forma de tocar d’en Leyland presenta una infecciosa espontaneïtat, incorporant moltes sorpreses a qui l’escolta. Tot i que posseeix el vocabulari necessari per fer tributs als grans músics antics, ell refusa limitar-se a imitar-los i prefereix deixar a cada actuació la oportunitat de dir alguna cosa nova.

Lluís Coloma. Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat   

Paul San Martin. La seva gran passió és el blues des de que començà amb el piano clàssic als dotze anys. El seu primer contacte amb el Blues va ser a través dels grups de Rhythm & Blues britànics dels 60. Porta a sobre dels escenaris des dels 15 anys i actualment es troba submergit en la tradició pianística del blues, estils com l'Stride o el Boogie Woogie.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus