Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Exposició "Natura Viva" de Plàcid Maria

Inauguració dimarts, 20 de desembre, a les 19:30 hores
del 17 de desembre de 2016 al 15 de gener de 2017
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
Un company de col•legi inicià el camí, des de llavors el creixement, de l’aquarel•la fins a l’oli, l’evolució, fent camí... L’exposició Natura Viva recull la força i el color, la sensibilitat i l’habilitat de qui domina l’art del dibuix, i la perfecció del realisme de la imperfecta realitat.

“Amb el Plàcid fa temps que ens coneixem, al voltant dels anys cinquanta tots dos coincidirem en el desig d’engruixir la UEC. Des d’aleshores els camins de muntanya han sigut molt sovint els seus itineraris preferits envoltat dels colors de la natura. Aquest sentiment és el que avui fa palès en la seva faceta de pintor, amb aquests paisatges tardorencs tan ben treballats, de pinzellada precisa. El Plàcid pinta la natura tal com la veu: flors, fruits i paisatges amarats de llum i color, de composició ben equilibrada, molt propis d’aquell amor juvenil a la muntanya que no l’ha deixat mai, la referència al “Pedra” n’és un bon exemple. És un treball sincer, no li busquem simbolismes, la seva pintura és directa, transmet naturalitat, tal com és ell.” (Joan Piera)

Plàcid va contribuir a la formació de l’associació d’Amics de la Pintura a Can Serra, de la que actualment n’és president. És soci del Cercle Artístic d’Esplugues i participa a les diferents edicions de la Fira de pintors al carrer. Ha participat en diferents exposicions a Barcelona, Esplugues i a L’Hospitalet.

Pintures de Plàcid Maria
Del 17 de desembre al 15 de gener de 2017
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus