Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Maria Arnal i Marcel Bagés

45 cerebros y un corazón
Data: 8 d'abril de 2018
Hora: 19:00
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
ENTRADES EXHAURIDES

La vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix continuen la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: tot creant cançons pròpies que s’incorporen -i de quina manera!- al seu projecte de rescat de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica.

L'agost de l'any passat, a la Pedraja (Burgos) es va descobrir una fossa comuna de persones assassinades per les forces franquistes el 1936. El més impactant és que en aquesta fossa es van conservar, intactes, 45 cervells i un cor. A la Maria Arnal i al Marcel Bagés aquesta notícia els va impressionar tant que van decidir titular així el seu disc debut, perquè tot el disc es vertebra al voltant de la memòria històrica d'esquerres i la dignificació dels vençuts. El record com a reivindicació, però també alè per als exclosos d'avui.

El disc, ara carícia, ara cop de puny, conjuga exquisidament el folklore de la terra amb el pop i la cançó d'autor. Comandats per la guitarra excelsa de Marcel i la increïble veu de Maria -hermosa, expressiva, potent i sense floritures innecessàries-, presenten a l’Auditori Barradas un disc tremendament humà i sensible.


Maria Arnal, veu
Marcel Bagés, guitarra
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus
Veure imatge de Maria Arnal i Marcel Bagés (nova finestra)