You win | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
Instagram Auditori Barradas

You win

Recital i sorteig solidari
Data: 27 d'octubre de 2023
Hora: 19:30h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

You Win neix com a iniciativa solidària per a donar visibilitat a l'ELA, recaptar fons per a la investigació i ajudar a les famílies des de la Fundació Miquel Valls.

Us animen a formar part d'aquest recital on gaudirem d'una vetllada musical amb les versions d'algunes de les cançons més conegudes dels videojocs més emblemàtics com Mario Bros, Zelda, Final Fantasy...

L'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l'ordre del moviment voluntari del cervell als músculs, en conseqüència els pacients presenten atròfia muscular que avança provocant paràlisi progressiva. A part de l'autonomia motora, també es veuen afectades la capacitat de parla, deglució i respiració.

La Fundació Miquel Valls, fundació privada i sense ànim de lucre, neix el 2005 a Calella (Barcelona) treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'ELA, oferint també el mateix suport a les seves famílies, lluita contra aquesta malaltia fomentant la seva investigació.

L'esdeveniment comptarà amb el sorteig de diversos productes entre els assistents!

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de You win (nova finestra)
Rambla Just Oliveras 56. CP: 08901 - Telf.: 93 403 29 30 - barradas@l-h.catAvís legal