Exilio | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Exilio

Art Llobet 2021, Festival de les Arts i la Guitarra
Data: 24 d'octubre de 2021
Hora: 19:00h
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Exilio és un espectacle que fusiona música, literatura i projeccions audiovisuals en torn a la idea de l’exili. El desplaçament forçat per una guerra; la pèrdua, el desarrelament i l’abandó. A partir de la poesia i la música d’autors que es van veure forçats a abandonar la seva pàtria i van reflexionar sobre aquesta circumstància, volem traçar un arc entre ells i l’actualitat.

Hem volgut recuperar de la memòria un drama que van patir centenars de milers de persones després de la Guerra Civil espanyola i, posteriorment, després de la Segona Guerra Mundial a tot Europa, i que, desgraciadament, segueix succeint en massa llocs del món avui en dia.Oblidem que els nostres pares o avis potser van haver de fugir, deixant enrere les seves cases, els seus records, les seves vides, perseguits per les seves idees polítiques o per les seves conviccions.

Avui encara hi ha moltes persones al món que no poden expressar el que pensen i senten i estan pagant amb l’empresonament o l’exili les conseqüències d’haver-ho fet.

Nora Buschmann: Guitarra
Alex Brendemühl: Actor

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Exilio (nova finestra)