Teatre: Compartint Famílies | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Teatre: Compartint Famílies

Cia. La Prodigiosa
Data: 27 de febrer de 2020
Hora: 19:00h
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Compartint famílies és un espectacle de creació col·lectiva, interpretat per mares i pares d’acollida. El seu principal objectiu és donar a conèixer l’acolliment, la mesura de protecció a la infància en la que l’administració atorga la guarda d’un menor durant un temps a una família, sense que existeixi finalitat adoptiva.

L’espectacle recrea el primer Simpòsium Mundial de Famílies Mar de Núvols: “Un mar de núvols. Un mar suau, dolç, tou i acollidor per a nadons, infants o adolescents que necessiten una llar on sentir-se estimats.”

D’inici a fi, els actors i actrius no deixen l’escenari. Passen d’un registre còmic i dinàmic a un de simple i emotiu traient-se i posant-se una bata blanca. Les escenes còmiques de les doctores i doctors que presenten el Simpòsium s’alternen amb escenes més íntimes on cada un d’ells dona testimoni de la seva experiència personal.

Des de l’humor i el divertiment el públic es familiaritza amb les particularitats de l’acolliment alhora que es commou amb les vivències personals de cada mare i pare d’acollida que protagonitzen l’espectacle.


Dramatúrgia i Direcció: Gemma Julià
Repartiment: Teresina Fons, Joan Gimeno, Francesca Ruiz, Goretti Salvadó, Albert Solsona, Heike Tellmann
Producció: Cia. La Prodigiosa
Agraïments: Pengim-Penjam titelles i Germans Castells.

Amb la col·laboració de: La Creu Roja  de Barcelona, l’Obra Social “la Caixa”, Inst. Català de l’Acolliment i l’Adopció i l’Assoc. de famílies d’Acollida de Barcelona.
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Teatre: Compartint Famílies (nova finestra)
Compartint FamiliesVeure imatge de Teatre: Compartint Famílies (nova finestra)