Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Teatre: Compartint Famílies

Cia. La Prodigiosa
Data: 27 de febrer de 2020
Hora: 19h
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Tenir cura d'un infant és sempre una entrega generosa, plena de sentit, on cal viure amb la incertesa.

Un grup de famílies d'acollida, liderat per Gemma Julià, mare d'acollida i professional del teatre, han creat aquest espectacle divertit i alhora emotiu per compartir i celebrar l'experiència d'acollir a la família un infant tutelat de la Generalitat de Catalunya.

Compartint famílies és un espectacle de creació col·lectiva, interpretat per mares i pares d’acollida. El seu principal objectiu és donar a conèixer l’acolliment, la mesura de protecció a la infància en la que l’administració atorga la guarda d’un menor durant un temps a una família, sense que existeixi finalitat adoptiva.

D’inici a fi, els actors i actrius no deixen l’escenari. Passen d’un registre còmic i dinàmic a un de simple i emotiu traient-se i posant-se una bata blanca. Les escenes còmiques de les doctores i doctors que presenten el Simpòsium s’alternen amb escenes més íntimes on cada un d’ells dona testimoni de la seva experiència personal.

Des de l’humor i el divertiment el públic es familiaritza amb les particularitats de l’acolliment alhora que es commou amb les vivències personals de cada mare i pare d’acollida que protagonitzen l’espectacle.

SINOPSI

Un peculiar grup de doctors i doctores del Departament de Segones Oportunitats de la Universitat deTeixits Familiars celebra el primer Simpòsium Mundial de Famílies Mar de Nüvols. El suposat simpòsium compta amb excepcionals testimonis en directe de mares i pares d'acollida i inclou la presentació del Gran Diccionari sobre l'acolliment.


Direcció i Dramatúrgia: Gemma Julià
Repartiment: Teresina Fons, Joan Gimeno, Francesca Ruiz, Goretti Salvadó, Albert Solsona, Heike Tellmann.
Producció executiva: Cia La Prodigiosa

Amb la col-laboració de La Creu Roja  de Barcelona, l’Obra Social “la Caixa”, AFABAR (Assoc. de Famílies d’Acollida de Barcelona) i l’ICAA (Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció).

Agraïments: Germans Castells i Pengim-Penja Titelles.
  • Facebook
  • Twiter