Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Sota les cunetes. Justícia!

Festival Barnasants
7 de febrer
Hora: Diumenge, a les 19h
Preu: 16 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Cançons d’una època amb veus joves. Cançons que mostren l’alè de vida i el batec tossut sota una llarga i dolorosa etapa de la nostra història, que vénen de l’epicentre d’aquells dies i que condensen els sentiments de rebuig i patiment. Cançons que descriuen aquelles violències, l’amnèsia com a societat, la presó com a poble, la negació com a persones. Cançons que ens diuen que, dècades després, el sofriment acompanya el dia a dia de molta gent. Belles cançons que ens brinden la força necessària per cridar, alt i clar, que no hi haurà impunitat pels crims comesos.

Bonet, Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra, Rossell, Isaac, Giné, Efak, Rebull... Cançons que inspiren i motiven les joves veus. Un nou impuls per a aquells versos i acords, un filtre de continuïtat ara i ací.

Democràcia no és excusar-se amb l’amnistia d’aquell moment o el pretext actual de “no obrir ferides”. Encara no s’ha fet net. Cantarem, lluitarem fins que es condemnin tots els crims del franquisme, es faci justícia i es dignifiquin les seves víctimes. Desenterrem les cunetes. Desterrem el feixisme.
Justícia!

Amb VerdCel (Alfons Olmo), Feliu Ventura, Rusó Sala, Meritxell Gené, Cesk Freixas, Montse Castellà i Joanjo Bosk
Direcció artística: VerdCel (Alfons Olmo)
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus