Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Presentació del llibre Cristianisme Intel•ligent, la intenció que va al cel

de Josep-Oriol Vaca Kirchner
Data: 4 de maig de 2017
Hora: 19:00
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
Aquesta no és una visió més de la religió cristiana. No està fonamentada, ni tan sols, per a reescalfar el debat. La vocació és justament desfer nusos posicionalistes.

Ens escau pensar en la conveniència d’aquest text, exigit, i alhora sedós, que no vol "situar-nos" [a nosaltres], sinó "situar" [l'Evangeli]. Les sorpreses lingüístiques (“Déu no judica, però adjudica”) són constants.

Un recorregut ràpid des de l’extensió, però de moltes pauses obligades, si hom vol extreure les seves petites lliçons. “La fe prou pensada no parteix d'una resposta per a satisfacció pròpia, sinó d'una resposta per a enfrontar el drama de tothom”.

Hi participen:

Amàlia Sanchís, editora i escriptora
Lluís Busquets, Consultor de introducció a la literatura catalana i espanyola
Jaume Botey,  Doctor en antropologia i teòleg
Guillem Vallejo,  Doctor en filologia i poeta
Àlex Blanco, Músic i productor

L'autor:

Josep-Oriol Vaca Kirchner. (Barcelona, 1959) És funcionari de carrera, titulat en atenció  al públic en museus per la Diputació de Barcelona. Músic i poeta, ha col•laborat en diverses organitzacions i mitjans, com ara impartint una classe/taller de poesia per a  escolars especials. Ha estat traduït directament del català al poble del llibre (St.Pierre-de-Clages, Suïssa). Ha publicat, a més d'un treball musical en duo titulat A Tí (Prod. De la raíz, 1987), dos poemaris: Més enllà hi fa bon dia (Maikalili, 2004) i Un singular amic absent (Abadia, 2007), un de genealògia Kirchner. La força de la genètica (Abadia, 2009), i un de narrativa Dos dotze, vint-i-set, vint-i-dos (Ushuaia, 2015). Amb el títol de la present obra ha ofert, fins al moment, dues conferències.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus