Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

La habitación blanca

Cia. Vuitè4ART
Data: 16 de març de 2018
Hora: 21 H
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

SINOPSI

Dotze personatges entremaliats jugant al res és el que sembla. I si res és el que sembla, on s’amaga la veritat? Si voleu trobar una resposta a aquesta pregunta li podríeu preguntar a qualsevol dels pacients d’aquest psiquiàtric estrambòtic. O, potser millor preguntar-ho als metges i infermeres que se’n cuiden. O millor no preguntar res,  entrar dins aquesta peculiar habitació i deixar-se embolcallar per tanta boja saviesa.
Però aneu amb compte, el perill és que et prenguin per allò que no ets.

PARAULES DEL DIRECTOR

Després de dirigir “Yerma” i “Mi relación con la comida” em venia de gust tornar al món de la comèdia. Però en descobrir  “La habitación blanca” vaig veure que aquesta ens obligaria (als actors, actrius i a mi mateix) a anar molt més enllà. La dificultat s’amagava en el fet de treballar amb la nostra pròpia bogeria. Seríem capaços de donar-nos permís per embogir? Ens coneixem prou a nosaltres mateixos per permetre’ns fer aquest pas?
El resultat d’aquests mesos de treball és aquesta habitació on cada membre de la companyia ha jugat, patit, arriscat i gaudit del text de Don Delillo fins a expreme’l i treure’n fins l’última guspira d’enteniment!
Aquesta és la segona obra del Vuitè4ART, una companyia que segueix apostant pel risc, sense conformar-se mai només amb “fer teatre”, buscant en tot moment la veritat allà on sigui que s’amaga, posant-ho tot de cap per avall, inclosos a nosaltres mateixos.

LA COMPANYIA

El Vuitè4ART neix el desembre del 2016 i és la collita de molt temps de sembrar empenta, força i entusiasme pel teatre. Diverses persones, amb diferents personalitats, amb universos molt allunyats, s’ajunten pel plaer de donar-ho tot dalt d’un escenari. L’octubre del 2017 un altre grapadet d’entusiastes decideixen acompanyar-nos en aquesta preciosa aventura i el grup es converteix en un volcà on s’apleguen totes les tonalitats de colors per tenir a l’abast la possibilitat de crear les més belles pintures teatrals.

Autor: Don Delillo
Direcció: Xavier Tarragüel

Repartiment


Budge, Anna Baladia
Wyatt, Inma Rodríguez
Grass, Sebastien Coene
Infermera Walker, Elisabeth Latorre
Doctor Phelps, Damien Zalio
Infermera Baker, Anna Domenich
Doctora Bazelon, Sílvia Alòs
Televisió, Míriam Juárez
Recepcionista, Sònia Trilles
Dona de la neteja, Anna Sufrategui
Gary, Filippo Marches
Lynette, Nicoletta Roncalli
Freddie, Sebastien Coene
Manville, Damien Zalio
Jolene, Anna Domenich
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus