Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Concert líric solidari

Ho organitza: SOS Refugiados Barcelona
Data: 1 de març de 2019
Hora: 20:30 h
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Un refugiat (segons l’article 1ª de la Convenció de 28 de Juliol de 1951 relativa a l’estatut dels refugiats de les Nacions Unides) és una persona que es troba fora del país d’on n’és originari, o bé on hi resideix habitualment, a causa d’un temor fonamentat de persecució per raons d’ètnia, religió, nacionalitat, pertinença a un grup social o opinions polítiques, i que no pot o no vol reclamar la protección del seu país per a poder tornar-hi.

Les situacions de guerra a països com Síria, Afganistan, etc., han provocat un èxode de persones en busca de refugi i pau. La gran majoria d’aquestes persones han quedat atrapades en camps o ciutats on no disposen de les condicions adequades per a desenvolupar la seva vida de forma digna.

SOS Refugiats treballa per a l’ajuda i el restabliment de les condicions de vida bàsiques de les perosnes refugiades a la ciutat d’Atenes. La gran vulnerabilitat que pateixen i la falta de projecte de vida necessiten del nostre suport. En aquesta ocasió, volem posar una mirada especial i dedicar la recaptació del nostre concert al col·lectiu de dones refugiades, per la seva fragilitat i alhora fortalesa demostrada per a fer front a aquestes situacions.

Actuació a càrrec de la soprano Marta Matachana, acompanyada al piano per Carles Puig i del conjunt de saxos Dynamic Quartet. També hi participarà l'Ensemble de violoncels de l'Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet(EMMCA)

La recaptació íntegra serà donada a SOS Refugiats.
  • Facebook
  • Twiter