Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Lara Moreno & Paula Bonet

Festival Acròbates
Data: 16 de novembre de 2019
Hora: 20 h
Preu: 16 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Obrir la boca i dir, pintar, llegir, llançar fora tot allò que desem i ha de ser nomenat i visibilitzat. Obrir la boca per treure fora el buit. El silenci pot omplir-se de veritat. Paula Bonet pintarà en viu mentre Lara Moreno recita i Matías López Navajas acompanya a la guitarra.

Lara Moreno (Sevilla, 1978) viu a Madrid, on treballa com a redactora, editora i imparteix tallers d’escriptura. Ha publicat quatre llibres de relats i altres contes que estan recollits en nombroses antologies. El 2013 Lumen va publicar la seva primera novel·la, “Por si se va la luz”, amb enorme impacte de la crítica i el públic. El 2016 va arribar la segona, “Piel de lobo”, una esplèndida mostra de la maduresa narrativa de Lara Moreno, que ha deixat de ser una promesa per convertir-se en una de les veus més destacades de la narrativa castellana actual.


Paula Bonet (Vila-real, 1980) viu a Barcelona. El seu treball està centrat en la pintura a l’oli, el gravat i la il·lustració. Ha realitzat exposicions a Barcelona, Madrid, Oporto, París, Londres, Bèlgica, Urbino, Berlín, Santiago de Chile, València, Miami i Mèxic. La seva obra, carregada de poesia i volcada en les arts escèniques, la música i la literatura, culmina en la publicació de diversos llibres dels quals és autora tant del text com de la imatge. El darrer és “Roedores. Cuerpo de embarazada sin embrión”, publicat el 2018, el mateix any que va rebre la “Medalla al Mèrit Cultural” de la Generalitat Valenciana.
  • Facebook
  • Twiter