Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Hanami - Japó

Festa de la flor del cirerer
Data: 22 d'abril de 2020
Hora: 18:00
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
ANUL·LAT!

Atesa la situació d’excepcionalitat i seguint el Pla de prevenció de la propagació del  Coronavirus (COVID-19), us informem que fins a proper avís, tots els espectacles queden anul·lats. Intentarem reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació. Us mantindrem informats al respecte.

Per a qualsevol altre dubte, truqueu al 93 403 29 30 o escriviu a barradas@l-h.cat

Gràcies per la vostra col·laboració.(HANAMI-JAPÓ) Es tracta d'una col·laboració entre el fotògraf pop-snap, Rubi Vanhouten, i Espai Travinae.

El color rosa fa referència a la celebració de la primavera i a la contemplació de les estacions al Japó. A través d'un tast de te Matcha ens endinsarem dins d'aquest món efímer i fugaç com és el de la flor del cirerer i visualitzarem la bellesa i malenconia del mono no aware (mortalitat de les coses).

Fotògraf:

"Vaig començar a fer fotos quan em vaig mudar a Tòquio, sense saber gens de japonès i sense tenir molt clar com anava a compartir un pis de 15 metres quadrats. Mentre mirava algunes botigues de segona mà, vaig descobrir el món del “junk” on pots trobar com el nom indica, un munt d'escombraries (molt barates) i allà vaig trobar la meva primera càmara.

El Japó em va ensenyar a fer fotos, em va oferir un paisatge preciós que fotografiar i em va regalar el meu primer hobby. "

Cooperativa:

A l'Espai Travinae ens dediquem a l'ensenyament, traducció, difusió d'idiomes i cultura de l'Àsia Oriental. Vàrem néixer fa dos anys a L'Hospitalet de Llobregat i ara, també, abastem l'àrea de Barcelona. Per altra banda, participem en projectes d'institucions com: la Universitat Internacional d'Okinawa o el mateix Ajuntament de Barcelona.
  • Facebook
  • Twiter