Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Temps d'écoute. Lluita de les dones congoleses pel dret a la salut 

Projecció i taula rodona
Data: 23 de novembre de 2017
Hora: 17:00
Preu: Gratuït
Organitzadors: 
Centre d'Atenció i Informació a la Dona
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
Temps d'Écoute reflecteix la lluita de les dones congoleses pel dret a la salut a la República Democràtica del Congo. El film de Farmamundi aborda a través de diversos testimonis la qüestió del gènere, sense victimisme, com un condicionant d'accés a la salut, però trencant amb el clixé de les dones i societats africanes com passives, pobres i sense iniciativa, i mostrant a la societat congolesa organitzada, activista i líder en la lluita per la defensa dels seus drets. 

El fil conductor és l'experiència de més de 10 anys de l'associació de dones congoleses Femmes Engagées pour la Promotion de la Santé Intégrale (FEPSI) dedicada a l'atenció mèdica-psicològica-jurídica-socioeconòmica de víctimes de violència sexual, persones seropositives i desplaçades de guerra.

Amb la participació de:  Cecilia García, coordinadora de Farmamundi de Catalunya, Luigi Peinado, Professor d'Antropologia Social de la UB.
Presenta i guia el debat: Júlia Vega, psicòloga i sòcia fundadora d’Almena Cooperativa Feminista, experta en abordatge estratègic de les violències masclistes. 
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus