Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

37a Setmana del Can Coral de l'Hospitalet

15 i 16 - 22 i 23 de Maig
del 15 al 23 de maig
Hora: 19h
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La SETMANA DE CANT CORAL A L'HOSPITALET, creada l'any 1984, és una entitat d'interès cultural formada pels components de tres corals de la mateixa ciutat: Coral Elisard Sala, Coral Heura i Coral Xalesta.

Aquesta entitat programa, organitza i realitza anualment el cicle de concerts de cant coral presentant, a la nostra ciutat, una mostra actualitzada dels programes i d'altres corals capdavanteres al nostre país.

La Setmana ha estat guardonada amb el premi Ciutat de L'Hospitalet de les Arts i la Cultura a l'abril del 2007, com a reconeixement del prestigi continuat que ha donat a conèixer la riquesa i varietat del cant coral a la ciutat, des de la seva creació.

Per aquest 2021 s'han programat quatre concerts en la seva 37a edició.

Dissabte 15 maig - 19 h
ROIG KORAI - Orfeó Gracienc

Roig Korai és un grup format per noies d’entre 15 i 30 anys que pretén gaudir tot aprenent a fer música vocal de diferents estils i repertori. Roig Korai forma part de l’escola coral de l’Orfeó Gracienc i obre la porta a l’accés a l’Orfeó Gracienc.

El cor fa sortides, intercanvis, tallers, grups de tècnica reduïts, etc. És un grup obert a les propostes creatives dels seus membres, no només a nivell musical sinó també en altres aspectes escènics. Roig Korai és un cor jove en tots els sentits, carregat d’energia i empenta i moltes ganes d’experimentar.

Diumenge 16 maig - 19 h
The Hanfris Quartet

The Hanfris Quartet és un grup vocal format el 2009 a Barcelona. Ha guanyat quatre vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Actualment és en la quarta posició del ranking europeu de quartets. Tot plegat fa que el conjunt sigui un dels quartets vocals de referència.

El repertori de The Hanfris Quartet és un viatge que recorre una gran varietat de gèneres: des d’estàndards de jazz i versions de música clàssica fins als hits pop més actuals.
Els components són: Jordi Forcadell i Mas, tenor, Juan Bertrand Castrodeza, veu principal, Gener Salicrú i Soler, baríton i Adrià Sivilla Ebri, baix. Ens presenten una nova oportunitat de gaudir de la música vocal a cappella, amb la complexitat tècnica d’aquest estil, seguint barrejant la seva elegància amb un toc canalla i divertit.

Dissabte 22 maig - 19 h
Cor Bruckner Barcelona

El Cor Bruckner Barcelona va ser fundat el novembre de 2003 pel director Sergi Moreno Lasalle. El 2007 prenen la direcció en Josep Miquel Mindan i Júlia Sesé, els qual orienten el repertori cap a la música del segle XX. Des del 2012, Júlia Sesé pren la direcció del cor en solitari.

El cor ha obtingut múltiples reconeixements i premis en els darrers anys als certàmens en que ha participat: Malgrat de Mar (2011), Burgos (2012), Lleida (2013), Cocentaina (Alacant) (2014), Ejea de los Caballeros (2018) etc. Ha participat en cicles corals a l’Auditori i al Palau de la Música de Barcelona. També fem esment de les col·laboracions, entre d’altres, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). En l’actualitat el Cor Bruckner Barcelona el formen quaranta veus mixtes.

Diumenge 23 maig - 19 h
Cor Eurídice

El Cor Eurídice és un cor de dones que es va crear l’any 1993 amb la voluntat d’oferir als alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal de Música de Les Borges Blanques, la possibilitat de formar un cor de cambra.

Des de l’any 2006 assumeix la direcció Dolors Ricart, que el portarà cap el cor que és actualment: un cor obert a diferents llenguatges i amb estil propi, ampliant el repertori des de gospel i versions de pop rock, fins a la música contemporània del s.XX.

Actualment el Cor Eurídice està format per una dotzena de cantaires de les Terres de Ponent, principalment de les Garrigues.

TAQUILLA INVERSA
AFORAMENT LIMITAT
LOCALITATS NO NUMERADES

RESERVA D'ENTRADES:
PER TELÈFON AL 607248210
PER CORREU ELECTRÒNIC A cantcoral.lh@gmail.com

  • Facebook
  • Twiter