Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

INDIRA FERRER

La luna por la ventana
Data: 30 de gener de 2022
Hora: 19:00
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 15 €
Organitzadors: 
Auditori Barradas
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El treball musical que presenta la soprano Indira Ferrer s'inspira en el romanticisme característic del cant de Mèxic de la segona meitat del segle XX. En conjunt, l'obra acull diferents peces de clara connotació clàssica, però amb tints populars i folklòrics molt típics del moment social i cultural que va viure el país.

La poesia que hi ha darrere de cada partitura serveix d'inspiració per a unes melodies evocadores i nostàlgiques que han estat interpretades amb gran freqüència tant per cantants populars com lírics. El tapís que conforma el recital conté peces molt properes al Lied i, malgrat tenen certa caracterització lírica, la pretensió ha estat mantenir l'autenticitat del “mariachi” i l'essència popular.

Pel que fa al tractament instrumental, trobarem un treball molt personal i íntim a les peces en què la soprano és acompanyada per la guitarra. D'altra banda, riquesa i cos a les peces acompanyades pel piano que s'acosten més a la lírica. També destacaran alguns detalls d'acordió que pretenen ressaltar l'aire popular de l'obra.

Indira Ferrer-Morató, soprano

Mauri Campos, guitarra

Antoni Mas, piano

Sveta Trushka, violoncelo

  • Facebook
  • Twiter