Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Exposició: Círculo Solidario contra la violencia de género

Círculo de Pintores Solidarios
del 27 de setembre al 25 d'octubre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
L'ASSOCIACIÓ

El Círculo de Pintores Solidarios és una Associació cultural sense ànim de lucre i solidària d'àmbit nacional. Entre els seus objectius es troben servir de plataforma per al desenvolupament i promoció dels pintors novells i aconseguir la col·laboració entre els artistes.

La nostra Associació neix amb un senyal d'identitat característic i particular: LA SOLIDARITAT, entesa com un dels valors humans més importants i essencials. En el nostre Grup tenim el ferm convenciment que l'Art pot i ha de contribuir a millorar l'entorn en el qual ens desenvolupem habitualment, per això unim art i solidaritat contribuint a una bona causa amb la nostra pintura. Actualment canalitzem la nostra col·laboració i aportació solidàries a través de Creu Roja Espanyola.

L'EXPOSICIÓ

En aquesta ocasió, el Círculo de Pintores Solidarios organitza una exposició col·lectiva itinerant sobre Igualtat i Violència de Gènere a fi de reivindicar, a través de la seva pintura, la igualtat entre homes i dones amb especial atenció a sensibilitzar, combatre i prevenir la violència de gènere tan present per desgràcia en l'actualitat.

El Círculo de Pintores Solidarios vol aportar la veu i l'expressió artística dels seus pintors a aquest projecte per manifestar el nostre rebuig de la violència de gènere. Aquesta decisió neix des de la perspectiva d'una mirada justa i compromesa amb els Drets Humans i la Justícia Social. L'Associació pretén mitjançant aquesta Mostra, que s'exposarà en un circuit itinerant per diferents localitats del territori espanyol, assolir la major sensibilització possible en el canvi que necessita la societat.

La posada en marxa d'aquest projecte és fruit del nostre rebuig de la violència masclista i del nostre ferm convenciment que l'Art pot i ha de contribuir a millorar el nostre entorn cultural i social.

Inauguració: divendres, 20 de setembre a les 20 hores.

  • Facebook
  • Twiter