Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Trobada d'art i comunitat

Projecte Articula't
Ho organitza: Contorno Urbano
Data: 14 de març de 2019
Hora: 18:00
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La trobada d'art i comunitat Experiències Urbanes vol unir els llaços creats a través del projecte Articula’t. Articula't és un projecte D’ART, EDUCACIÓ i INTERVENCIÓ SOCIAL, que ens permet articular processos d’aprenentatge artístic i la realització d’un mural participatiu en la comunitat.

També s’incorporen processos de reflexió i diàleg, d’avaluació continua del procés d’aprenentatge i de l’impacte del mural en la comunitat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un grup motor en col•laboració amb cada entitat participant, que s’encarregui de pintar el mural participatiu acompanyat per un artista. Un grup conformat per joves que puguin reflexionar sobre el contingut del mural, aprendre tècniques de graffiti i pintura, i pintar un mural en una jornada oberta a la participació de tota la comunitat.

La reflexió es fa entorn dels actors socials i la convivència d’aquests en l’espai públic, sobre les problemàtiques detectades i les oportunitats de canvi i transformació del barri, i/o sobre les necessitats d’expressar, comunicar i compartir amb la resta d’usuaris/es de l’espai les reivindicacions i reflexions que sorgeixin d’aquest procés.

En la trobada participaran entitats educatives, socioculturals i de barri que han desenvolupat projectes d'art comunitari amb Contorno Urbano i podrem conèixer de primera mà experiències enriquidores.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus