León Chávez Teixeiro | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

León Chávez Teixeiro

Les altres cançons 
110 Revolució mexicana
Data: 13 de març de 2020
Hora: 20.30 hh
Preu: 16 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
ANUL·LAT!

Atesa la situació d’excepcionalitat i seguint el Pla de prevenció de la propagació del  Coronavirus (COVID-19), uns informem que des d'avui i durant un mínim de 15 dies, tots els espectacles queden anul·lats. Intentarem reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació. Us mantindrem informats al respecte.

Per a qualsevol altre dubte, truqueu al 93 403 29 30 o escriviu a barradas@l-h.cat

Gràcies per la vostra col·laboració.León Chávez Teixeiro, la gran referencia de la cançó d’autor mexicana i premi Liberpress 2019 a la seva trajectòria com a cantautor compromès amb la llibertat, la rebel·lia i en la defensa dels més vulnerables, celebrarà el cent deu aniversari de la revolució mexicana, amb un seguit de cançons representatives del que al Mèxic més insurgent i zapatista es coneixen com ‘les altres cançons’.

Serà un concert en el que hi participaran convidats que l’acompanyaran en un recital que serà al mateix temps un record i un agraïment al Mèxic solidari amb milers de catalans i espanyols que es van tenir que exiliar-se després que el feixisme triomfés a Espanya.  

FESTIVAL BARNASANTS
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de León Chávez Teixeiro (nova finestra)