Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Curtmetratges de robots del ROS

Robotic Online Short Film Festival
Pessics de Ciència
Data: 7 de març de 2018
Hora: 18.30 h
Preu: Gratuït
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
En els últims anys, la producció de metratges amb temàtica robòtica ha tingut un especial auge, degut en gran part a l'evolució tecnològica dels propis robots, però també al fet que la relació entre humans i màquines es veu més propera i forma cada vegada més part de l'imaginari social.

El Robotic Online Short Film Festival (ROS Film Festival) va néixer el 2016 com el primer festival en línia de curtmetratges amb temàtica robòtica i amb l'objectiu d'esdevenir un festival en línia de referència. La primera edició va ser tot un èxit, es van presentar 56 curtmetratges de 16 països diferents en dues categories: Fictional Robots i Real Robots.

A més d'establir un nou espai de diàleg entre art, ciència i tecnologia, un dels principals objectius del ROS Film Festival, serà poder dilucidar com va conformant aquest imaginari al qual fèiem referència, fent reflexionar a creadors i espectadors sobre una societat no tan llunyana, on compartim el dia a dia amb robots socials, aquells que són capaços d'interactuar i empatitzar amb humans o entre ells mateixos.
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus