Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Javier Colina & Pepe Rivero

Voll Damm Festival Internacional de jazz de Barcelona
28 de noviembre
Hora: Divendres, a les 21h
Precio:16 €
Lugar: Auditorio Barradas(Auditorio Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Cómo llegar
La carrera del contrabaixista Javier Colina és impossible de resumir en poques línies, però no costa gens destacar-hi dos moments culminants: els seus duos amb Tete Montoliu i Bebo Valdés. Duos musicals, és clar, però fidels a la màxima que diu que la millor música és una sublimació de l'art de la conversa, de l'amistat.

«No hay nadie como Colina –diu Chucho Valdés– Es un artista que reúne al mismo tiempo tantas sensibilidades y es capaz de amoldarse como un guante a tantos estilos sin perder nunca su propia –y tremenda– personalidad. Tete y mi papá, Bebo, lo tuvieron muy claro: él es un grande.»

Colina, que va protagonizar a duo amb Bebo Valdés el 2006 un inoblidable recital al Palau de la Música i habitual del festival en diverses formacions, hi torna ara com a colíder amb un altre pianista sorgit de la fèrtil escola cubana, Pepe Rivero, també present l'any passat al festival.

Un duo que, en certa manera, ret homenatge a Bebo Valdés a partir d'un repertori inspirat en tot allò que van tocar junts, durant tants anys, dos amics de veritat: Bebo i Colina.

Javier Colina, contrabaix
Pepe Rivero, piano
  • Facebook
  • Twiter