Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Tatatatxaaaan! Any nou, temporada nova. Gaudeix de la música!!

14/01/2015
Any nou, temporada nova... Hem estat treballant els darrers mesos per presentar-te la nova temporada gener-juny, que ve carregada de propostes clàssiques, d'autor, contemporànies, d'homenatge, coral... en fi, de tot!

Estrenarem la programació el diumenge 25, amb el Concert d'any nou dels membres del septet Leitmotiv, que faran un recorregut per la música vienesa i alemanya, que inclou alguns dels arranjaments per a música de càmera que Arnold Schönberg va fer d’alguns dels valsos més populars dels Strauss.

Dissabte 31 de gener, arriba el torn de Marc Parrot amb el treball "Sortir per la finestra",el seu nou disc, el vuitè de la seva carrera i quart de la seva etapa en català. El proper mes de febrer, el dia 12, Arturo Gaya, Paco Prieto i Quique Pellicer, presenten l’espectacle “Gràcies Ovidi”, i ens mostren la seva visió sobre el cantautor d’Alcoi, Ovidi Montllor.

El Festival BarnaSants torna a escollir l'escenari del Barradas per portar a autors com Jabier Muguruza, a Samantha Navarro  de l'Uruguai,  Joao Afonso, un dels més importants representants de la música d’autor de Portugal, o Myriam Quiñones, una de les més reconegudes veus i difusora de la cançó d’autor contemporània al Perú.

Aquest mateix festival ofereix també l'oportunitat d'escoltar a  Maria José Hernández cantant a José Antonio Labordeta. Hernández que ja va col•laborar amb José Antonio Labordeta ens els discos Paisajes i Con la voz a cuestas, i ens ofereix la seva visió personal d’algunes de les cançons, potser menys conegudes, que ens mostren al Labordeta més poètic i humà.

Finalment, la formació celta-folk O Val das Mouras amb una proposta musical sobre l’obra poètica de Rosalía de Castro, concretament en el seu llibre Follas Novas.